Hirdetés

Heti mozipremierek: 2012. június 28-29.

|

Mikor is jelenik meg az általad várt film? Ezen a héten? Vagy talán a következőn? A heti mozipremierek rovat éppen úgy próbál ebben segíteni hétről hétre, hogy az itthoni és az USA-ban megjelenő heti kínálatot végigskálázva pontos képet kapj.

Hirdetés


StreetDance 2


Miután Ash-t, az utcai táncost legyőzi az Invincible csapat, eldönti, hogy ő lesz a legjobb. Megpróbálja összetrombitálni Európa legjobb táncosait, utazgatásai során pedig megismerkedik Evával, akibe rögvest beleszeret. Együtt egy olyan utcai-salsa mixtúrát hoznak létre, mellyel esélyük lehet legyőzni a konkurenciát.
Pulzáló hangulat, megspékelve ütős zenékkel: újabb táncfilm 3D-ben.

Fejvadászok (Hodejegerne)

Roger Brown Norvégia leghatékonyabb fejvadásza és műkincstolvaja. Eddigi legmerészebb akciója során azonban realizálódik, hogy vadászból üldözött lett. Elindul a hajsza, melyben az életét sem kímélik.
Ízig-vérig norvég thriller Jo Nesbo regényéből.

Nővér ( L’enfant d’en haut)

A svájci síparadicsom mellett lakik a 12 éves Simon, aki tolvajlásból próbál megélni nővérével. Pengeélen táncol, ugyanis bármikor elkaphatják, időközben pedig nővérével való kapcsolata is megromlik. Egyetlen támasza az az angol nő, aki a turistaparadicsomba látogat, és társaságává fogadja a fiatal fiút.
Francia-svájci filmdráma, mely a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon (2012) - Arany Medve jelölést kapott.

Szerelem nélkül soha ( Les bien-aimés)

"Kinek jobb: aki szeret, vagy akit szeretnek?" A francia-angol-cseh romantikus dráma éppen ezt a kérdést boncolgatja. Választanunk kell egyáltalán? A szerelem ettől sokkal bonyolultabb dolog.
Catherine Deneuve játssza a film főszerepét lányával, Chiara Mastroiannival. 


Eközben kint:

Ted

John Bennett (Mark Wahlberg) felnőtt férfi, akinek már látszólag benőtt a feje lágya. Látszólag, ugyanis gyerekkori kívánságával, egy beszélő medvével él együtt, aki nemhogy nem tud, inkább nem is akar elválni a férfitól. A dolog akkor lesz kínos, amikor John megismerkedik új szerelmével...
R-es besorolású vígjáték az Amerikai fater és a Family Guy alkotójától, Seth MacFarlane-től.

Magic Mike

Az egykor sztriptíztáncból élő Channing Tatum életének egy szeletéből készülő filmet Steven Soderbergh jegyzi. Tatum kelti életre azt a Magic Mike-ot, akinek ki kell képeznie egy tanítványt, és bevezetni az efféle szórakoztatásba.
Csajok előre, de piszkálhatja a férfiak fantáziáját is, hogy a rendező úr mit hozott össze!

Hétköznapi emberek (People like Us)

A megtörtént eseményeken alapuló történetben Sam (Chris Pine) megígéri édesapjának, hogy utolsó kívánságát mindenáron teljesíti.A probléma annyi, hogy az örökséget ugyanis nővérének (Elizabeth Banks) kell eljuttatnia, akivel valójában sohasem találkozott.
A People like Us egy dráma, mely meglehetősen érdekes színészgárdával operál: Chris Pine, Elizabeth Banks, Michelle Pfeiffer, Olivia Wilde, Philip Baker Hall.

Beasts of the Southern Wild

A film az elfeledett és elzárkózott Bayou törzs egyik tagjáról, egy félárva hatéves kislányról szól, aki rendkívüli optimizmussal és képzelőerővel rendelkezik. Szüksége is van rá, ugyanis apja nagyon beteg, a kislány szerint ugyanis a természetes világ mindaddig egyensúlyban volt az univerzumban, amíg egy heves vihar meg nem változtatta azt. Kétségbeesetten próbálja "visszaállítani" a világ struktúráját, hogy megmentse édesapját és otthonukat.
A rendezőt, Benh Zeitlint a 2012-es Cannes-i filmfesztiválon a legjobb elsőfilmes rendezőnek kiáltották ki, emellett a Sundance fődíját is ez a film vitte el. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.