Hirdetés

Heti mozipremierek: 2012. június 28-29.

|

Mikor is jelenik meg az általad várt film? Ezen a héten? Vagy talán a következőn? A heti mozipremierek rovat éppen úgy próbál ebben segíteni hétről hétre, hogy az itthoni és az USA-ban megjelenő heti kínálatot végigskálázva pontos képet kapj.

Hirdetés

Június utolsó hete itthon kicsit unalmasan fog telni, ha csak a premiereket nézzük. Négy film kerül a vetítővásznakra, ezek közül is valószínűleg egynek kedvez majd a szerencse, ugyanakkor a nemrég bemutatott Madagaszkár harmadik része még érezteti hatását, és a Prometheus is versenyben van. Ilyen nagy nevek mellett vajon mire mennek a következő filmek? Lássuk, mit nézhetünk meg a héten!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.