Hirdetés

Hírek a nagyvilágból: X-Men, Majmok bolygója stb.

|

X-Men - Az elsők, Majmok bolygója - Lázadás, Robopocalypse. Az első kettő a 2011-es év hatalmas blockbusterei voltak, a robotos sci-fi thrillert pedig különös érdeklődés övezi. Lássuk, mikor számíthatunk rájuk a mozikban!

Hirdetés

Nagyon úgy néz, hogy a Fox hatalmasat fog dobbantani 2014-ben, ugyanis szinte az összes folytatást akkorra időzíti. Az X-Men – Az elsők folytatása 2014. július 18-án érkezik a mozikba, ugyanazzal a Matthew Vaughn rendezővel, akinek az első részt is köszönhetjük. De vele természetesen visszatér a stáb is, a főbb szerepekben ismerős arcok köszönnek majd vissza, így Michael Fassbender mint Magneto, James McAvoy mint X Professzor, Jennifer Lawrence mint Mystique, és Nicholas Hoult mint a Bestia. A folytatás egyelőre nem rendelkezik új alcímmel, de nagyon remélem, hogy nem Az elsők 2, avagy a Másodikok lesz (bár a magyar fordításban bármi megeshet). A forgatókönyvet az X-Men világában már jártas Simon Kinberg hozza (X-Men – Az ellenállás vége), Vaughnnal szorosan együttműködve. A forgatás a tervek szerint januárban kezdődik, amint Jennifer Lawrence befejezi a Futótűzön való munkálatokat.

Újabb hírek érkeztek a Majmok Bolygója – Lázadás folytatásáról is. Nem csupán megjelenési dátumot kaptunk, hanem végre felfedték, mi is lesz a film címe. Dobpergést kérek, és tessék: Dawn of the Planet of the Apes (magyar fordításban, ha hűek maradnak a Lázadás formulájához, vajon Majmok bolygója – Hajnal, vagy Majmok bolygójának hajnala címet kapunk?). A magyar cím csupán feltételezés, viszont tény az, hogy visszatér a Lázadás rendezője, Rupert Wyatt, valamint a forgatókönyvet a Fertőzés és a Bourne-ultimátum írója, Scott Z. Burns hozza. A megjelenés 2014. május 23-ra van kiírva.

Viszont eltolták Spielberg sci-fi-thrillerének megjelenését. A Robopocalypse 2013. július 3-ról 2014. április 25-re került át. Annak ellenére, hogy Spielberg kifejezetten gyorsan szokott dolgozni, lehetséges, hogy a futurisztikus thrillerben olyan vizuális effektek lesznek, melyek időigényesebbek, valamint a forgatás kezdetéről sincs még semmi hír. A forgatókönyvet Drew Goddard (Cabin in the Woods) írja, Daniel H. Wilson író könyve alapján.

Végül kiírták az Amerika Kapitány 2 megjelenését is, amire 2014. április 4-én kerül sor.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.