Hirdetés

Hírmorzsák a Fenegyerek háza tájáról

|

Steven S. DeKinght showrunner elárult egyet s mást a készülődő Fenegyerek-sorozat hangulatvilágáról.

Hirdetés

Steve S. DeKnight showrunner a minap a Guardians of the Galaxy premierjén szólalt meg és árult el egy-két titkot a sorozatról, illetve annak stílusáról. Persze ezek csak minimális információk, viszont kulcsfontosságúak lehetnek a karakter rajongóinak számára.

"Megkezdtük a forgatást New Yorkban. Eddig fantasztikusan megy. Ma voltam a Disney-nél egy szupertitkos Marvel-helyszínen és láttam valami irtózatosan menőt. Persze nem árulhatok el semmit, mert akkor a Marvel megölne engem."

És akkor a tényleges, kézzelfogható információ:

"Igyekszünk megidézni azt a bizonyos hetvenes éveket idéző, karcos new york-i hangulatot. New York egyszerre gyönyörű és borzalmas és pont ezért szereti annyira Matt Murdock ezt a várost."

Tessék, újabb pont a Marvelnek, megint csináltak valami szimpatikusat. Univerzumépítés jól halad, egysíkuságot próbálják következetesen kikerülni (lást még a Guardians of the Galaxy-t). Frankón csinálják.

A szereplőgárdát illetően pedig még egy plusz információval tudunk szolgálni: Peter Shinkoda (aki a Falling Skies című sorozatban is tevékenykedett) egy Hachiro nevű karaktert fog majd játszani a szériában.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.