Hirdetés

Remake készül a Van Damme-féle Hirtelen halálból

|

Egyenesen a Netflixre készül a feldolgozás, méghozzá egy másik ismert keményfiúval a főszerepben.

Hirdetés

Sokan vannak, akik továbbra is szívesen veszik elő a veterán akciósztárok teljes filmográfiáját és ilyen nosztalgiafaktornak számít Jean-Claude Van Damme is, aki olyan akciócsodákkal lepett meg minket a 80-as és 90-es években, mint a Véres játék, a Dupla dinamit, a Kickboxer vagy a Tökéletes célpont. Úgy tűnik, hogy Hollywood is elkezdte felfedezni magának a színész munkáit, hiszen jön az Oroszlánszív 2, rebootolják a Tökéletes katonát és most a Hirtelen halál is terítékre került. 

Hirdetés

A Universal 1140 hivatalosan bejelentette, hogy el fog készülni az 1995-ben megjelent Hirtelen halál remake-je "Welcome to Sudden Death" címmel, amely Michael Jai White (Black Dynamite, Spawn - Az ivadék) és Gary Owen (Pofázunk és végünk, Oviapu) szereplésével 2020 júniusában debütálhat, exkluzívan a Netflixen. A rendezést és írást Dallas Jackson (Thriller) vállalta magára és az új változatnak - eltérően az eredetitől - lesz egy komikus oldala is. 

Jackson azt ígéri, hogy igyekeznek majd valami csavart vinni a haverfilmek műfajába, de az eredeti változat rajongóinak helyében óvatosan fogadnánk az efféle kijelentéseket. Ti mit szóltok a projekthez?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.