Hirdetés

Rebootolják a Tökéletes katonát

|

A védelmező írója gondolja újra Jean-Claude Van Damme és Dolph Lundgren klasszikussá vált akciófilmjét.

Hirdetés

Évek óta pletykálnak már róla, hogy Hollywood leporolhatja a Tökéletes katona szériát, amely a Roland Emmerich által rendezett, 1992-es, Jean-Claude Van Damme és Dolph Lundgren szereplésével készült első rész után számos folytatást élt meg. Most újfent mozgolódás történt, de a következő film várhatóan már nem folytatás, nem előzmény és nem is remake lesz. 

Hirdetés

Nemrég A védelmező filmek, A hét meseterlövész és a The Expendables - A feláldozhatók 2 írója, Richard Wenk a Discussing Filmnek adott interjújában elárulta, hogy mire számíthatunk: 

Annyit mondhatok, hogy most fogok befejezni egy újragondolt változatot, de hogy világos legyen, nem remake-ről vagy ilyesmiről van szó, hanem a Tökéletes katona című film újragondolásáról... Olyan, mint A védelmezőnél: inkább a cím ihletett meg és nem a film. Rövidesen befejezem a forgatókönyvet és bemutatom az illetékeseknek. 

Ha találgatunk kellene, azt mondanánk, hogy az új Tökéletes katona teljes újraértelmezést fog kapni és minden bizonnyal semmi köze sem lesz az eredeti filmhez. Mit gondoltok minderről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.