Hirdetés

Hitchcock - Az első kép Scarlett Johanssonról

|

Korábban a címszereplő Anthony Hopkins átalakulásának eredményét nézhettük meg, ezúttal pedig Scarlett Johanssonról jött egy forgatási kép, amelyen a Psycho híres zuhanyjelenetének áldozatát játszó Janeth Leigh-t formálja meg.

Hirdetés

A kép előtt még egy gyors összefoglalás a szereplőgárdában fellelhető színészekről: Anthony Hopkins (Hitchcock), Helen Mirren (Hitchcock felesége, Alma), Scarlett Johansson (Janet Leigh), James DArcy (Anthony Perkins), Jessica Biel (Vera Miles), Michael Stuhlbarg (Lew Wasserman), Toni Colette (Hitchcock titkárnője, Penny), Michael Wincott (Ed Gein), Kurtwood Smith (Geoffrey Shurlock), Richard Portnow (Barney Balaban) és Danny Huston (Whitfield Cook).


Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.