Hirdetés

Hitchcock - Az első kép Scarlett Johanssonról

|

Korábban a címszereplő Anthony Hopkins átalakulásának eredményét nézhettük meg, ezúttal pedig Scarlett Johanssonról jött egy forgatási kép, amelyen a Psycho híres zuhanyjelenetének áldozatát játszó Janeth Leigh-t formálja meg.

Hirdetés

Scarlettet az utóbbi néhány évben elég kevés filmben láthattuk (Az igazi kaland, Vasember 2, Spirit - A sikító város), a Bosszúállók sikere viszont visszahozta a színésznőt a köztudatba, így több filmben is láthatjuk a közeljövőben. Nemrég írtunk az idei évre tervezett Under the Skin-béli űrlényes szerepéről, s ezen kívül nem szabad megfeledkezni a korábban Alfred Hitchcock and the Making of Psycho-nak keresztelt alkotásról, a Hitchcock-ról sem. A filmet Stephen Rebello könyvéből (a címe azonos a korábbi filmcímmel) Sacha Gervasi rendezi. A tovább mögött megnézhetitek, hogyan fest Johansson kisasszony Janeth Leigh-ként.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.