Hirdetés

Hitman sorozat készülhet a John Wick írójától

|

A korábbi két alkalommal nem kapott méltó adaptációt a világ egyik legjobb bérgyilkosa, azonban sorozat formájában végre megkaphatja a megérdemelt figyelmet a 47-es ügynök.

Hirdetés

Hamarosan a tévéképrenyőkön szedheti áldozatait a világ egyik legnépszerűbb és legismertebb bérgyilkosa, a 47-es ügynök. A Deadline értesülései szerint ugyanis a karakterről az Amazon streaming szolgáltatása, a Hulu készíthet szériát. A szolgáltató be is rendelt egy pilot epizódot, melynek megírásáért a John Wick forgatókönyvét is jegyző Derek Kolstad felel majd.

Hirdetés

A Hitman franchise a vásznakon már kétszer is tiszteletét tette: egyszer 2007-ben Timothy Olyphanttel a címszerepben,  egyszer pedig 2 évvel ezelőtt Rupert Frienddel. Ám egyik sem lett az a minőségi adaptáció, amit a széria és a játékadaptációk már nagyon megérdemelnének, így racionálisnak tűnik a döntés, hogy egy újabb film helyett inkább a sorozatok világában próbálják bemutatni a karakter történetét.

Aki nem ismerné: A Hitman videojáték-franchise a 47-es ügynök névre hallgató karakter köré épül, aki egy klónozott bérgyilkos, és a szakmájában a legjobb. A széria eddig több, mint 25 millió eladott példánynál jár, melyből csak a legutolsó, epizodikusan megjelent játékból 7 millió darab kelt el. Sorrendben az alábbi részek jelentek meg:

2000 - Hitman: Codename 47

2002 - Hitman 2: Silent Assassin

2004 - Hitman: Contracts

2006 - Hitman: Blood Money 

2007 - Hitman: Trilogy

2012 - Hitman: Absolution

2014 - Hitman: Go 

2015 - Hitman: Sniper 

2016 - Hitman 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.