Hirdetés

Hivatalos: A Deadpool 3 már a Marvel Filmes Univerzum része lesz

|

Nagy kő esett le a Deadpool és Ryan Reynolds rajongók szívéről ezzel a bejelentéssel.

Hirdetés

Rengeteg megválaszolatlan kérdést hozott magával az, amikor a Disney felvásárolta a Fox-ot. Ebbe a kategóriába esett Deadpool is, aki hiába tudhatott két sikeres filmet a háta mögött, egyáltalán nem volt biztos, hogy beleilleszthető az MFU már egyébként is jól dübörgő gépezetébe. A szinte nesztelen várakozás még bizonytalanabbá tette a helyzetet, amelyen Rob Liefeld (Deadpool alkotója) kifakadásai sem segítettek semmit.

Hirdetés

Reálisan szemlélve a dolgokat azért esztelenség lett volna a Disney részéről, ha túl sokáig hagyja parkolópályán a karaktert, főként egy Ryan Reynolds kaliberű színésszel az élen. Az már más csimicsanga, hogy a durva beszólások és a vérengzés királya szabadon garázdálkodhat-e az egyébként többnyire családbarát MFU-ban, vagy a Disney megismétli a Fox hibáját és bevarrja Wade száját? Végre erre is választ kaptunk, és az ígéretek szerint hosszú lesz az a póráz. A héten érkező WandaVision kapcsán ült le interjúzni Kevin Feige, a Marvel fejese és a Disney+-os sorozaton kívül szóba került a Deadpool 3 is.

"R-es besorolást fog kapni. Éppen a forgatókönyvön dolgozunk, amit Ryan is felügyel, viszont az biztos, hogy még nem idén fogjuk forgatni. Ryan egy nagyon elfoglalt és sikeres színész. Van még pár olyan dolog, amiket már bejelentettünk és még el kell készítenünk, de nagyszerű, hogy végre ebbe is belekezdhettünk. [Deadpool] egy igazán különc karaktere lesz az MFU-nak, Ryan pedig olyan akár egy hurrikán, így még élvezetesebb látni, ahogyan éltere kelti a karaktert."

Feige szavaiból leszűrhető, hogy leghamarabb valamikor 2022 folyamán indulhat el a Deadpool 3 forgatása, ami egy 2023-as premiert sejtet. Mindez nem zárja ki azt, hogy ennél hamarabb fussunk össze Wade Wilsonnal, hiszen az addig érkező rengeteg film és sorozat egyikében simán cameózhat egyet. A Pókember 3-ban és a Doktor Strange 2-ben már biztosan előjön a multiverzum témája, így meg is van Deadpool számára a tökéletes kiskapu arra, hogy univerzumot váltson.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.