Hirdetés

A Warner elkaszálhatta a már elkészült Batgirl filmet

|

90 millió dolláros projektet dobhatott a kukába a Warner-Discovery új vezetősége.

Hirdetés

Új idők járnak a Warner Bros. stúdiónál, miután nemrégiben összeolvadtak a Discoveryvel, és aki abban bízott, hogy ezután még több tartalom zúdulhat a nyakába, annak alaposan újra kell gondolnia az elképzeléseit. Mi magyarok már rögtön megéreztük a változás szeleit, hiszen az itthon nagy népszerűségnek örvendő A besúgó hirtelenjében került ki az HBO Max kínálatából, majd jött a bejelentés, hogy egy időre nem is fognak bizonyos régiókban saját fejlesztésű sorozatot készíteni.

Hirdetés

Még ennél is durvább sorsa lett azonban a Batgirlnek, ami kizárólag az HBO Maxon jelent volna meg. A becslések szerint 90 millió dollárt kóstáló projekt konkrétan már a tesztvetítések szakaszánál járt, ám azok visszhangja annyira negatív lett, hogy a The Hollywood Reporter jelentése szerint a Discovery nagyembereivel kiegészülő vezetőség amellett döntött, hogy úgy ahogy van elmeszelik a projektet, ami így sem a mozikban, sem streamingen nem lesz elérhető. Sőt, sehogyan.

Várhatóan lesznek ismét olyanok, akik a Snyder-változathoz hasonlóan online petíción keresztül követelik majd, hogy megtekintsék a Batgirl filmet, ám erre kevés esély van azok után, hogy a vezetőség ilyen könnyedén lemond egy 90 millió dolláros befektetésről. A filmben Leslie Grace játszotta volna Batgirlt, J.K. Simmons Gordon felügyelőt, és még Michael Keaton is visszatért volna Batmanként, nem is beszélve Brendan Fraser gonosztevőjéről. A Batgirl azonban még a hardcore rajongók körében sem talált biztos talajt, hogy ez most mégis milyen csapásirány a DC-adaptációk mezején, és úgy tűnik, hogy a rendezők, Adil El Arbi, valamint Bilall Fallah sem tudtak olyan verziót készíteni, amivel bizonyítani tudták volna a projekt létjogosultságát.

Ráadásul a Warner állítólag nemcsak a Batgirlt, hanem a 2020-as Scooby! folytatását is elmeszelte költségcsökkentés céljából, igaz utóbbi legalább nem volt annyira előrehaladott állapotban. Ezek után érdekes lesz nyomon követni, hogy milyen projektek tudhatják maguk mögött a vezetőség támogatását a Warnernél. Mi lesz vajon a következő áldozat a stúdió részéről? A Harry Potter spin-offja is elkezdhet rettegni?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.