Hirdetés

Hivatalos: Daredevil sorozat készül a Disney+-ra

|

A rajongók tavaly december óta várták ezt a bejelentést a Marveltől.

Hirdetés

A tavaly decemberi Pókember: Nincs hazaútban tett rövid látogatást követően Daredevil, azaz Matt Murdock rajongói joggal feltételezhették, hogy hamarosan újabb Daredevil sorozat vagy film érkezhet, mely immáron a Marvel Filmes Univerzum hivatalos kánonjába is beleillene. A várakozás ideje most lejárt, hiszen a Variety értesülései szerint a Disney+-ra fejlesztik a legújabb szériát a Félelem Nélküli Emberről.

Hirdetés

A Variety a sorozat érkezésén túl annak íróinak kilétét is meg tudta erősíteni, miszerint Matt Corman, valamint Chris Ord párosára esett a Disney+ választása. A duó korábban az öt évadot megért Kettős ügynök, a Containment, a The Brave, valamint a The Enemy Within című sorozatokon dolgoztak együtt.

Mivel a Variety bennfentes forrásainak információját hivatalos helyről még nem erősítették meg, ezért további részletek egyelőre nem ismertek azon kívül, hogy minden bizonnyal Charlie Cox formálja meg ismét a főhőst, ha már decemberben is ő alakította a karaktert.

FRISSÍTVE: A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Daredevil az első a Netflixes Marvel szériák közül, amely egy új, de folytatásnak beillő történetet kap. Ez a leírás gyakorlatilag biztossá teszi Cox visszatérését, egyben pedig felvezeti a többi Netflixen debütált Marvel-hős új kalandjait a Disney+-ra.

Ti örültök a Daredevil sorozat érkezésének?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.