Hirdetés

Hivatalos: elkészül a Shang-Chi folytatása

|

Immáron biztossá vált, hogy viszont láthatjuk a szuperhőst.

Hirdetés

Nem meglepő a hír, hogy a Marvel hivatalosan is zöld utat adott a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája folytatásának fejlesztésére, hiszen a koronavírus-időszak egyik nagy sikere lett az idén ősszel bemutatott mozi. Az első olyan Marvel-film, amely egy ázsiai származású szuperhőst állított a középpontba ugyanis az év eddigi legnagyobb bevételét hozta Amerikában (224 millió dollárt), és a nemzetközi piacon is szépen termelt: úgy ért el 431 millió dollárt, hogy Kínában be sem mutatták.

Hirdetés

A Variety értesülései szerint a második részre ráadásul visszatér az elsőt is dirigáló Destin Daniel Cretton is. A rendező a hírek szerint több évre szóló exkluzív szerződést írt alá a Marvel Studiosszal és a Hulun idén útjára indított Onyx Collective branddel, amely színes bőrű alkotók számára szolgáltat platformot. Az új megállapodás értelmében Cretton nem csak a szuperhősfilm folytatását készítheti el, de TV-s projekteket is kidolgozhat a Disney+, valamint a szintén a Disney-hez tartozó Hulu streamingszolgáltató számára.

A folytatás premierdátumáról, vagy hogy egyáltalán megközelítőleg mikorra számíthatunk rá még nincs információnk. Ahogyan arról sem, hogy pontosan milyen sorozat(ok)ról van szó, és hogy ezeknek lesz-e köze a Shang-Chi világához, de egy belső forrásra hivatkozva a portál úgy tudja, hogy az első ilyen széria egy vígjáték lesz. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.