Hirdetés

Hivatalos: Emma Stone visszatér Szörnyellaként a Disney-film folytatásában

|

Örülünk a hírnek.

Hirdetés

Emma Stone igazán szórakoztató alakítást nyújtott Craig Gillespie Szörnyella című filmjében és lévén hogy maga a film is egészen pofásra sikeredett, nem bánjuk, hogy folytatás is el fog készülni. Azt már eddig is tudtuk, hogy Gillespie visszatér a rendezői székbe, ahogyan Tony McNamara pedig a klaviatúra mögé: a Deadline értesülései szerint pedig most már azt is tudhatjuk, hogy Stone is aláírt. 

Hirdetés

A világszerte 222 millió dolláros bevételt összehozó film színésznőjével elvileg sikerült most egy olyan üzletet kötni, amely mindkét fél számára kedvező feltételeket biztosít anyagilag. Nemrég történt ugyanis, hogy Scarlett Johansson szépen perre ment a Disney-vel, miután ő úgy érezte, hogy jelentős mennyiségű pénztől esett el azzal, hogy egyidejűleg került fel a Fekete Özvegy a mozikba és a streamingszolgátatóra (Disney+). Ennek oka az volt, hogy állítása szerint a szerződésében az állt, hogy kizárólagosan moziban fog futni a film, amely végül a pandémia miatt meghiúsult, így pedig már érthető a csalódása és az, hogy átverve érezte magát. Bizonyos értesülések szerint maga Stone is pedzegette a pert, ám úgy tűnik, hogy erre végül nem került sor (vagy eleve nem volt igazságalapja, vagy fű alatt le tudták rendezni az egészet). 

Habár nem tudni előre, hogy milyen formában fog napvilágot látni a folytatás (azaz csak mozi, vagy mozi és streaming egyszerre), a színésznőt reprezentáló Endeavor elnöke, Patrick Whitesell a következőket nyilatkozta a szerződésről:

Habár a média összképe jelentős mértékben megváltozott minden forgalmazó számára, az ő kreatív partnereik nem kerülhetnek mellékvágányra, hogy cipeljék a sok negatív hordalékát ennek az ügynek anélkül, hogy potenciálisan pozitív hozadéka is lenne a dolgoknak. Ez az ügylet azt mutatja, hogy lehetséges megvédeni a művészeket és egyesíteni a stúdiók érdekeit. Büszkék vagyunk arra, hogy Emmával és a Disney-vel dolgozhatunk és becsüljük, hogy a stúdió felismerte az ő közreműködését, mint kreatív partner. Reménykedünk abban, hogy ez majd újabb ajtókat nyit meg az alkotóközösség számára. 

Egyrészről tényleg örömteli, hogy tudtak találni egy olyan utat, amely mindkét fél számára kedvező, másrészről pedig nyilvánvalóan a Disney se szeretett volna kockáztatni még egy blamát valamelyik sztárjával - és inkább elejét vette a dolognak. Így ez az üzletkötés majdhogynem logikus. Hogy mégis milyen összegben sikerült megállapodni, arról nincsen tudomásunk. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.