Hirdetés

Schwarzi is felbukkan a Terminátor: Sötét végzet új fotóin

|

Hat új fényképen nézegethetjük a Terminátor 6 színészeit.

Hirdetés

A Terminátor: Sötét végzet eddig mindössze egyetlen képet tudott felmutatni, amin a film női szereplőit Photoshoppolták nem túl igényesen egy háború sújtotta háttér elé. A bizalomgerjesztőnek nem éppen nevezhető fotót most végre elfelejthetjük, ugyanis új képek érkeztek, amik már nem úgy néznek ki, mintha egy Zs-kategóriás filmből lettek volna fényképezve.

Hirdetés

Túl sokat azért ezek a fotók sem mondanak, de legalább bemutatkoznak a film főbb szereplői, élükön Arnold Schwarzeneggerrel és Linda Hamiltonnal. Előbbi a szinte elpusztíthatatlan Terminátor szerepében tér vissza míg utóbbinak 1991 óta először lesz lehetősége újra Sarah Connor bőrébe bújni. A 6. Terminátor filmet már James Cameron sem fogja kihagyni, aki ezúttal producerként támogatja az alkotást.

A régi motorosok mellett új arcokból sincs hiány. A rendezői székben Tim Miller ül, aki a Deadpool mellett a nemrég bemutatott Love, Death + Robots szériát is levezényelte. A vásznon Mackenzie Davis (Szárnyas fejvadász 2049), Natalia Reyes (Az átkelés madarai) és Gabriel Luna (A S.H.I.E.L.D. ügynökei) köszönnek még vissza ránk, akiket szintén megtaláltok a galériában.

A Terminátor: Sötét végzet 2019. október 31-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.