Hirdetés

Hivatalos: Frank Grillo az Amerika Kapitány 2-ben

|

Mint már korábban feltételezték,mára már megerősítették, hogy a Frank Grillo fogja játszani a gonosz Crossbones-t a Marvel "Captain America: The Winter Soldier" filmjében.

Hirdetés

Crossbones karaktere a Savage Crims banda vezetőjeként mutatkozott be a képregényekben, később csatlakozott "A bűnözők iskolájához", és Vörös Koponya szolgájává válik. Gyakorlott mesterlövész, aki nagyon jól ismeri a közelharcot. Grillo már nagyon várja, hogy eljátssza ezt a szerepet.

Grillo olyan filmekben is szerepelt, mint a Warrior, a The Grey és az End of Watch. Az Amerika Kapitány 2 rendezői a Russo testvérek lesznek, szereplőként visszatér Chris Evans illetve Sebastian Stan. Szerepet kap Anthony Mackie, mint Falcon és Scarlett Johansson (Natasha Romanoff) is. Valószínűleg visszatér Samuel L. Jackson is (Nick Fury), na meg pletykálják Cobie Smulders-t is, mint Maria Hill ügynök.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.