Hirdetés

Hivatalos: Hayden Christensen visszatér Darth Vaderként az Obi-Wan sorozatban

|

Mester és tanítványa újra összeáll.

Hirdetés

A Disney Investor Day elnevezésű esemény során a rengeteg új Star Wars cím bejelentése mellett természetesen szó esett a régóta várt Obi-Wan sorozatról is. És nem is akármilyen hírt közölt Kathleen Kennedy a rajongókkal a projekt kapcsán, hiszen hivatalosan bejelentette, hogy Hayden Christensen visszatér a messzi-messzi galaxisba, mint Darth Vader.

Hirdetés

Emellett azt is megtudtuk, hogy a sorozat története 10 évvel A Sith-ek bosszúja után veszi majd fel a fonalat, a munkálatok pedig 2021 márciusában kezdődnek majd el. A széria rendezését egyébként Deborah Chow fogja elvégezni, aki az  executive produceri feladatokat is ellátja majd Kathleen Kennedy-vel, a címszereplőt játszó McGregorral, valamint Tracey Seaward (The Queen) és John Swartz (Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet) párosával egyaránt. A premierdátum viszont továbbra sem ismert.

Örültök a hírnek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.