Hirdetés

Hivatalos: Íme a Suicide Squad színészgárdája

|

Az előzetes pletykák beigazolódtak és többek között Will Smith, Margot Robbie és Jared Leto is csatlakozott az antihősök csapatához.

Hirdetés

Smith Deadshotot alakítja, akit leginkább Batman ellenségeként ismerünk, de feltűnt már a Smallville és az Arrow című sorozatokban is. Hardy lesz a csapat vezére és Rick Flagg-et fogja majd eljátszani. Ahogyan azt már sejteni lehetett, Leto kapta meg Joker szerepét, Robbie pedig az őrült barátnőjét, Harley Qinn-t alakítja majd. Courtney lesz Bumeráng, Delevingne pedig Enchantress, egy varázslónő.

A filmet David Ayer írja és rendezi. Charles Roven és Richard Suckle lesznek a producerek, Zack és Deborah Snyderrel együtt. A híresztelésekkel ellentétben Jessie Eisenberg nem tagja a csapatnak, de ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem lehet benne az alkotásban, legalább egy cameo formájában.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.