Hirdetés

Hivatalos képeken a következő The Walking Dead-spinoff sorozat

|

A zombikból sosem lehet elég?

Hirdetés

Robert Kirkman képregényének adaptációja 2010 óta sikerrel szegezi a képernyőkhöz a nézőket, nem csoda hát, hogy az AMC addig üti a vasat, amíg meleg. A jövő héten a tizedik évadával visszatérő anyasorozat, a Fear The Walking Dead és az előkészületben lévő Rick Grimes-filmeken kívül jelen pillanatban egy harmadik széria munkálatai is zajlanak a csatornánál.

Hirdetés

Az egyelőre cím nélküli sorozatért a The Walking Dead-univerzum veteránnak számító producerei, név szerint Scott M. Gimple és Matt Negrete felelnek, utóbbi ráadásul a showrunneri feladatokat is ellátja majd. A franchise soron következő felvonása előreláthatólag 2020 tavaszán veszi kezdetét, a dolog pikantériája pedig az, hogy ezúttal kifejezetten fiatalokat fognak benne középpontba helyezni, méghozzá olyanokat, akik már a zombiapokalipszis közepette nőttek fel - ennélfogva el sem tudják képzelni, milyen volt korábban a világ.

A csatorna tegnap tette közzé az első hivatalos képeket a rejtélyes sorozatból, amelyről utoljára júliusban adtunk hírt a szereplőgárda leleplezésekor. A fotókon bemutatkozik a legtöbb központi karakter: Alexa Mansour (Hope), Aliyah Royale (Iris), Hal Cumpston (Silas), Nicolas Cantu (Elton), Nico Tortorella-(Felix), Annet Mahendru (Huck), na meg persze néhány járkáló, hiszen nélkülük nem is beszélhetnénk Walking Deadről. A spinoff készítőinek ezen a hétvégén lesz jelenése a New York Comic-Conon, ahol várhatóan többet elárulnak a készülő projektről, sőt ha szerencsénk van, talán még mozgásban is lehetőségünk lesz látni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.