Hirdetés

Hivatalos képen Wally West, mint a Kölyök Flash

|

Fényképes bizonyítékunk van rá, hogy Wally Westből is gyorshajtó lesz a Flash - A villám 3. évadában!

Hirdetés

A The CW megerősítette, hogy a The Flash új évadában Wally West megszerzi szuper sebességét, és megismerkedhetünk a Kölyök Flashel. Mindezt nem is akárhogyan tették, hiszen a karaktert alakító Keiynan Lonsdale-t egy nagyon menő jelmezben láthatjuk.

Hirdetés

Viszont a Wally rajongók öröme mégsem lehet felhőtlen, ugyanis a csatornától azt is megtudtuk, hogy a fotó a 3. évad 1. epizódját promotálja, ami a "Flashpoint" címet viseli, tehát jó eséllyel ez egy alternatív idővonal Wally Westje.

A The Flash 3. évada egyre ígéretesebbnek tűnik, és egyáltalán nem kizárt, hogy a Kölyök Flash végül állandó szereplővé növi ki magát. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket. Nektek hogy tetszik Wally jelmeze?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.