Hirdetés

Hivatalos: Nicolas Cage a Feláldozhatók 3-ban (Update)

|

A szeretett akcióhősünk megerősítette, hogy Nicolas Cage szerepelni fog a film 3.részében, illetve reménykedik, hogy szintén csatlakozni fog Harrison Ford, Clint Eastwood és Wesley Snipes is.

Hirdetés

"Mi ugyanolyan szenvedéllyel és elkötelezettséggel készülünk erre a filmre, mint az előző két részre. Nicolas Cage csatlakozni fog hozzánk,ez biztos. Remélhetőleg megtudjuk valósítani, hogy Harrison Ford, Clint Eastwood és Wesley Snipes is igent mondjon, illetve Mickey Rourke is visszatérjen. Folytatjuk ugyanazt az agilitást és őrületet, amely elválaszthatatlanul hozzátevődik a Feláldozhatók-sagához. Ez lesz az utolsó rész? Nem tudom garantálni. Azt hiszem, amíg mi magunk is jól érezzük magunkat, az embereket is szórakoztatjuk és igény is van rá, addig mi továbbra is Feláldozhatók leszünk!"

Személy szerint én remélem, hogy Willis és Schwarzenegger is visszatér és minimum annyi időt töltenek a képernyőn, mint a 2.részben.

Update:

NEM Hivatalos: Nicolas Cage mégsincs benne a Feláldozhatók 3-ban!

Mint tudjuk, sok hiteles hírforrás is beszámolt róla, hogy Sylvestar Stallone- az állítólagis igazi facebook-oldalán- jelentette be, hogy Cage szerepelni fog a Feláldozhatók 3-ban. Sly-t megkérdezték ezzel kapcsolatban és azt mondta, hogy nincs tudomása erről, hogy tényleg szerepelni fog Nic! 

Szóval, mi történhetett? Úgy látszik, hogy valaki vagy tényleg létre hozott egy igazinak tűnő facebook oldalt neki, vagy ha tényleg van, akkor feltörték és a nevében ezt kiírták. De mindenképpen érdekes.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.