Hirdetés

Hivatalos: Nicolas Cage a Feláldozhatók 3-ban (Update)

|

A szeretett akcióhősünk megerősítette, hogy Nicolas Cage szerepelni fog a film 3.részében, illetve reménykedik, hogy szintén csatlakozni fog Harrison Ford, Clint Eastwood és Wesley Snipes is.

Hirdetés

A Feláldozhatók-széria határozottan úgy tűnik, hogy egy olyan dolog, hogy valaki vagy szereti vagy gyűlöli, köztes állapot nincs. De mint akciófilm rajongó, nem lehet tagadni, hogy meghatározó filmekké emelkedtek ki a maguk műfajában egyesítve a 80-as, 90-es évek nagy akciósztárjiait, hozzájárulva epikus beszólásokkal, robbanásokkal és remek harcjelenetekkel. A film sztárja, Sylvester Stallone a következő nyilatkozatot adta ki a tervezett harmadik részhez, amelyben megerősíti, hogy a munka előre haladott fázisban van, akár tetszik a kritikusoknak, akár nem:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.