Hirdetés

Hófehér és a vadász - Zűrök a folytatás körül

|

A Universal úgy döntött, hogy a folytatásban már nem lesz Hófehér, csak Vadász, és a forgatókönyvíró távozásával a stúdió most inkább egy spin-offot képzel el, amely teljes mértékben a vadász karakterére épülne.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter elmondása szerint eredetileg Koepp írta volna a második részt is, de ez idő közben változott. Az is érdekes, hogy eddig úgy tűnt, a stúdió teljesen készel áll a következő részre, de most hirtelen megakadt a dolog, ami valószínűleg a sajtóban megjelent rengeteg pletyka miatt van, Stewart és Sanders viszonyának köszönhetően. De az is megtörténhet, hogy ez az egész csak egy jó alkalom volt arra, hogy a színésznőtől búcsút vegyenek és Hemsworth-tal folytassák. Emellett Stewart szereplése a Twilight sorozatban a végéhez közeleg, míg ha minden terv szerint halad, Hemsworth még évekig elfoglalt lehet Thor-ügyben. 

Stewart és Hemsworth előtt eredetileg két lehetőség állt: egy tervezett második rész és egy spin-off. A színésznő elengedése anyagilag mindenképpen pozitívumokkal járna a stúdió szempontjából, a felszabadult összeget ugyanis Hemsworth-ba "fektethetnék", és ezzel időt is nyernének a forgatókönyvíró-kereséshez, mert az asgardi ugye júliusig nem lesz szabad (és a stúdió akkor szerenté elkezdeni a forgatást). A spin-off érdekes lehet, mivel az első filmben jó kis háttértörténete lett a vadásznak, amit érdemes lehet kibontani. 

Ami Sanders következő projektjét illeti, abban az esetben, ha nem tér vissza a Vadászhoz, a Playlisttől tudjuk, hogy a Universal nemrég megszerezte a jogokat a következő Dean Unkefer könyvhöz (90 Church: The True Story of the Narcotic Squad from Hell), amelyben a szövetségi jog szerveinek dolgozó tisztek a saját kezükbe veszik a bűnözők és maffiózok eseteit. Mindezt a 60-70-es években, tehát lényegében egy későbbi években játszódó Gengszterosztag. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.