Hirdetés

Hófehér és a vadász - Zűrök a folytatás körül

|

A Universal úgy döntött, hogy a folytatásban már nem lesz Hófehér, csak Vadász, és a forgatókönyvíró távozásával a stúdió most inkább egy spin-offot képzel el, amely teljes mértékben a vadász karakterére épülne.

Hirdetés

A helyzet tehát a következő: a folytatást tulajdonképpen egy spin-offnak képzelik el, amely a vadász karakterére épül, így Stewartra már nem lesz szükség, továbbá David Koepp, a forgatókönyvíró is távozott, és azt még nem lehet tudni, hogy Rupert Sanders, a rendező visszatér-e. Nem igazán akarunk belemászni a Stewart-Sanders párost övező pletykákba, de tény, hogy egy újabb közös munka meglehetősen furcsa lenne. A stúdió erről nem kívánt nyilatkozni. Bővebb infókért katt.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.