Hirdetés

Hogyan folytatódik Az erő krónikája?

|

Max Landis forgatókönyvíró jelenleg is dolgozik Az erő krónikája 2 forgatókönyvén, s egy interjú során mesélt arról, hogyan folytatná előző munkáját. Arról is említést tett, Josh Trank visszatér-e a rendezői székbe.

Hirdetés

A sztori az első rész után játszódik, s említést tesz annak eseményeiről. "A megtalált felvételek a második részben is léteznek, nem csak arról van szó, hogy megnézünk egy filmet, amiben meghalt pár kölyök. Nem lehet letagadni, hogy Seattle-ben autók repkedtek a levegőben, s mindenki látta azokat a helikoptereket. A világ megváltozott. Ez Az erő krónikájának vége. Ezután minden más lesz. Nem tudják eltitkolni, ami történt." 

Úgy néz ki, Josh Trank nem tér vissza a második részhez, legalábbis nem ő fogja rendezni. Sok elfoglaltsága van, ahogy Landisnek is, a forgatókönyvíró viszont saját gyermekeként tekint a projektre, így fontos neki, hogy kész legyen az irománnyal. Trank még lehet, hogy tiszteletét teszi a film körül, de valószínűleg csak kisebb szerepet vállal a gyártásban. Nem csoda, hogy nincs ideje, hiszen a Fantasztikus négyes rebootját, a The Red Star feldolgozását és valószínűleg a Venom-filmet is ő rendezheti. 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.