Hirdetés

Hogyan folytatódik Az erő krónikája?

|

Max Landis forgatókönyvíró jelenleg is dolgozik Az erő krónikája 2 forgatókönyvén, s egy interjú során mesélt arról, hogyan folytatná előző munkáját. Arról is említést tett, Josh Trank visszatér-e a rendezői székbe.

Hirdetés

Míg az első rész a világ első szuperhőseinek eredetsztoriját meséli el, addig a második film már az első szupergonosz születésére fókuszálna. Egy természetfeletti entitás a Földet készül elpusztítani, s az a kérdés, hogy ki tudja őt megállítani. Landis elmondta, hogy a Matt Garetty-t alakító Alex Russellt viszontláthatjuk a következő részben is. "Szerettem Mattet, ugyanakkor sajnáltam is, mivel érzelmileg lusta volt, s nem igazán élte át, amit csinált. Éppen ezért a második részben megjáratom vele a poklok poklát." A tovább mögött még több részletet találtok a sztoriról, de csak óvatosan a kattintással, mert a szöveg az első filmre vonatkozó spoilereket is tartalmaz.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.