Hirdetés

Horrorfilmek előzeteseit vetítették le egy gyerekmese előtt Angliában

|

Volt nagy meglepetés, mikor Peppa malacot a Brightburn - A lángoló fiú trailere vezette fel.

Hirdetés

Többször is előfordult már a múltban, hogy gyerekeket megcélzó vetítések előtt véletlenül erősen korhatáros tartalmakat sikerült elindítani, amely rendszerint azt eredményezte, hogy a kicsik megijedtek, a szülők kétségbeestek, kirohantak a teremből, a mozi pedig legmélyebb sajnálatát kifejezve elnézést kért.

Hirdetés

Ugyanez a forgatókönyv játszódott le az angol Ipswich mozijában, az Empire Cinemában is, mikor a Peppa Pig: Festival of Fun című mesét a Brightburn - A lángoló fiú horror-szuperhősfilm és az új pszichológiai horror, a Mami előzetesei vezették fel. A trailerekben volt szexuális erőszak, vér, gázolás, holttestek és ijesztő maszk is. A csemeték sírva fakadtak az ijedtségtől, szüleik pedig kétségbeesve próbálták eltakarni a szemüket és kirohanni velük a teremből. A BBC-nek nyilatkozott az egyik néző, Charlie Jones, aki kétéves lányát, Annie-t és 10 hónapos fiát, Fredet vitte el a vetítésre (az alábbi képen). Jones felesége szerint a kislányt sokkolták a látottak és azóta is csak arról a hátborzongató maszkról kérdezgeti őket. 

Az Empire Cinemas szóvivője szerint ahogy a személyzet értesült a helyzetről, azonnal kikapcsolták a felnőtteknek szánt tartalmakat. Őszintén bocsánatot kérnek miatta és a kellemetlenségekért, amit okoztak, ki fogják vizsgálni, hogy mi történhetett. Veletek történt már hasonló?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.