Hirdetés

Horrorra akadva 5 – Elindult a forgatás, kiderültek a részletek

|

Végre beindult az örök kedvenc horror-vígjáték ötödik részének forgatása, aminek már éppen ideje, tekintve, hogy áprilisban már a kiadást tervezik.

Hirdetés

Az ötödik folytatás sztárjai között van Ashley Tisdale (High School Musical), Terry Crews (Feketék fehéren), Marisa Saks és igen, megerősítették, hogy Lindsey Lohan is szerepelni fog a filmben. De mindenki örömére Charlie Sheen, Simon Rex és Molly Shannon visszatérnek a franchise-hoz. Bár Molly Shannon részéről én csak egy nyúlfarknyi szerepre emlékszek a negyedik részből, de hátha itt több teret hagynak neki. A hírekkel ellentétben Anna Faris és Kevin Hart nem szerepelnek a készülő filmben. A helyükre Roland ’Lil Duval’ Powell kerül, mint mókamester.

És most jöjjön a történet! A fő szál, ahogy a hírekből kiderül, a Fekete hattyú körül fog mozogni. A középpontban három táncos fog állni, akik közül az egyik már veteránnak számít, a másik kettő pedig zsenge újonc, akik ráadásul legjobb barátok. A táncosok vetélkedni fognak egy nagyképű, zsarnoki és szexista rendező legújabb darabjának főszerepéért. Persze ez csak a váz, a film minden bizonnyal hozni fogja a jól megszokott poén-betéteket, amelyek nélkül a Horrorra akadva nem lenne Horrorra akadva.

Spoilerveszély!  - Charlie Sheen és Lindsey Lohan a világ legdögösebb párját fogja alakítani, akiket a film nyitójelenetében már meg is ölnek. Én azt remélem, hogy Sheen többet fog szerepelni, de szerencsétlen karakterét megint megölik 3 perc alatt. Sajnálatos.

 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.