Hirdetés

Hosszú hetekig tartó pótforgatások várnak a Doctor Strange 2-re

|

Az őrület multiverzumát összehozni tényleg őrülten nagy munka.

Hirdetés

A Doctor Strange 2 októberben bejelentett csúszásakor még nem volt teljesen egyértelmű, hogy pontosan miféle okok állnak a majdnem két hónapos késés hátterében. A The Hollywood Reporter viszont a produkcióhoz közel áll forrásokra hivatkozva arról számolt be a minap, hogy a Sam Raimi által rendezett filmhez nem kevesebb, mint hat hétnyi pótforgatást rendeltek el, amire ezúttal nem Londonban, hanem Los Angelesben fog sor kerülni.

Hirdetés

Az utóforgatások jelenléte egyébként teljesen megszokott dolognak számít az ehhez hasonló nagy stúdiófilmek világában, mindazonáltal a THR forrása kiemelte, hogy a Doctor Strange folytatása esetében nem szimplán korábbi jeleneteket fognak újraforgatni, hanem emellett teljesen újakat is fel fognak venni. 

A forrás elmondása szerint az elsődleges felvételek rögzítésekor néhány színész sűrű időbeosztása miatt Raimiéknek körülbelül két hétnyi korábban már betervezett nyersanyagot nem sikerült felvenniük, valamint a járványhelyzet miatti korlátozások is akadályozták a forgatást, így ezeket most Los Angelesben fogják bepótolni. A szoros határidők miatt az egészen az év végéig kitartó, hat héten át tartó munkálatok alatt a stáb hetente hat napon keresztül fog forgatni, így ennek köszönhetően remélhetőleg képesek lesznek tartani a jelenleg 2022. május 6-ra kitűzött premiert. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.