Hirdetés

Hosszú távú terveket dédelget az Aang legendája alkotópárosa

|

Az idomárok világa még messze nem lett kiaknázva.

Hirdetés

Ha emlékeztek rá, az eredeti alkotópáros, Bryan Konietzko és Michael Dante DiMartino mint derült égből villámcsapás szálltak ki a Netflixre készülő Aang legendája adaptációból, ám utólag nézve elképzelhető, hogy ennél jobb dolog nem is történhetett volna a franchise rajongóival. A duó ugyanis nem sokáig tétlenkedett, a vezetésükkel létrejött a Nickelodeonhoz tartozó Avatar Studios, ami az Aang és Korra legendája világához tartozó produkciókat készít az elkövetkező években, sorozatokat és filmeket egyaránt.

Hirdetés

A Korra legendája 2015-ben műsorra tűzött sorozatzárója óta Konietzko és DiMartino nem fejlesztettek új mozgóképes tartalmakat az Avatárhoz, cserébe viszont a kánonhoz tartozó képregényekből vették ki a részüket (melyekből több megjelent magyarul is). Sokáig kétséges volt, hogy egyáltalán tovább bővül-e valaha az univerzum, az Avatar Studiosnak hála azonban nem egy, de mindjárt több animációs produkció érkezése is elkönyvelhető lett. Ezekkel a tervekkel kapcsolatban nyilatkozott végre a két alkotó egy friss podcastben:

DiMartino: "Látva ezt a hatalmas képet magunk előtt, nem úgy közelítjük meg, hogy »ó, itt ez a csomó ötlet, talán az egyiket megvalósítjuk majd«. Sokkal inkább arról van szó, hogy itt ez a csomó ötlet, és ideális esetben lehetőségünk lesz az évek során mindegyiket kidolgozni, illetve megvalósítani. De ez természetesen időbe fog telni."

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Konietzko: "Rengeteg időbe. Hosszú távú és elég sokrétű terv, betetőzve azzal, hogy szeretnénk, ha az összes projektnek meglenne a maga sajátos hangvétele és kinézete. Természetesen mindegyik illeszkedik majd az Avatár világába, ugyanakkor mind-mind különböző kifejeződései lesznek annak, ami lehetővé teszi, hogy valóban elmélyedjünk benne és kibővítsük azt. Szerencsések vagyunk, hogy az eddigi két sorozatunk már képes volt elérni egy meglehetősen változatos, fiatal és idősebb közönséget egyaránt magában foglaló nézőtábort - még olyanokat is, akik alapvetően nincsenek oda a rajzfilmekért, vagy nincsenek gyerekeik, de valami megfogta őket benne. Úgy gondolom, hogy az újabb produkciók még szélesebb közönséget fognak elérni."

Valószínűleg ez minden, amit az Aang és Korra legendája alkotói csak hallani szerettek volna, hiszen valóban végtelen a lehetőségek tárháza. Ezzel pontosan tisztában van az alkotópáros is, akik később azzal viccelődtek a beszélgetés során, hogy a már most meglévő ötleteik alapján akár a következő 20 évet is eltölthetnék az Avatár világának bővítésével.

Ti mit látnátok szívesen?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.