Hirdetés

Hugh Jackman egy filmben szeretne lenni Vasemberrel

|

Hugh Jackman az X-Men filmek sztárja és ezek mellett talán rekordtartó is: Ő szerepelt (eddig) legtöbbet szuperhősös filmekben.

Hirdetés

"A minap kérdeztem magamtól: Nem tudom, hogy mi van a jogi helyzetekkel, de miért nem jönnek össze a stúdiók? Mert én személy szerint szívesen szerepelnék egy filmben Vasemberrel, hogy szétrúgjunk néhány s*gget. Szerintem nagyszerű lenne. Vagy ha nem lehetnénk egy csapatban, akkor lelkesednék egy X-Men vs. Bosszúállók filmért, ahol pont Vasember vagy éppen Amerika Kapitány ellen is szívesen harcolnék."

Ezek mellett elmondta még, hogy imádja a Bosszúállókat, dicsérte Kevin Feigét, Joss Whedont és a Marvel Filmes Univerzumát is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.