Hirdetés

Hugo Weavinggel képzelték el eredetileg a Mátrix: Feltámadásokat

|

A negyedik rész írói megerősítették, hogy Weaving Smith ügynöke lebegett kezdetben a lelki szemeik előtt.

Hirdetés

A Mátrix franchise 18 év után múlt héten visszatért a filmvászonra - azt pedig mindenki döntse el, hogy egyetért-e a kritikánkkal a visszatérés minőségét illetően vagy sem. Az már a trailerekből korábban is mindenkinek nyilvánvalóvá vált, hogy két ikonikus karakter, Morpheus, valamint Smith ügynök is új színészek által lesznek életre keltve, és most az is kiderült, hogy utóbbinál viszont nagyon erősen dolgoztak azért, hogy Hugo Weaving visszatérhessen.

Hirdetés

A Feltámadások társírói, David Mitchell és Aleksandar Hemon a Gizmodónak adott interjújukban erősítették meg azt a régebbi pletykát, miszerint eredetileg Weavinggel képzelték el a negyedik részt.

"Megírtunk néhány szerepet, és bár nem mondhatok konkrétumokat, de írtunk egy karaktert egy színésznek, akiről azt hittük, hogy el fogja azt játszani, de végül ezt nem tudtuk megvalósítani. Mégis, bár semmi radikális változtatás nem történt, ezt a bizonyos színészt képzeltük a szerepbe, de aztán kiderült, hogy mégsem lehetséges a közös munka. Végül nem változtattunk az eredeti szövegen, úgyhogy a(z elsődleges) színész továbbra is bele van kódolva ebbe a bizonyos szerepbe."

Hemonék az interjú végére diszkréten azért pontosították, hogy valóban a Smith ügynök-Weaving párosról van szó. Korábban Weaving már elkotyogta, hogy menetrend-ütközés miatt nem tudott részt venni a Mátrix: Feltámadások forgatásán, így pedig Smith ügynök bőrébe végül Jonathan Groff bújt bele, aki nemcsak kinézetében, hanem viselkedésében is megújította a karaktert.

Ti örültetek volna, ha Weavingnek sikerül a menetrendjét úgy intézni, hogy beleférjen a Mátrix: Feltámadások forgatása is?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.