Hirdetés

Hulk csatlakozhat a Galaxis őrzőihez

|

A Bosszúállók: Ultron kora után többen is szívesen látnák még Hulkot a vásznon, de senki se tudja még miként valósulhat ez meg. Itt egy újabb alternatíva.

Hirdetés

SPOILEREK:

A Bosszúállók: Ultron kora végén van egy hatalmas csata Ultronnal, melynek során Bruce Banner egy Quin jeten ragad ami egyenesen elhagyja a bolygót és nem lehet megállítani. A gépet előre beprogramozták, ami azt jelenti, hogy Bannernek meg kell várnia amíg célba ér.

A Hitfix úgy gondolja, hogy Banner egy másik bolygón landol, méghozzá azon ahol az őrzők is tartózkodnak majd. Annyit biztosra tudunk, hogy a Galaxis őrzőinek folytatása már készülget, és nem is olyan hihetetlen gondolat, hogy a film arról szóljon amint az őrzők próbálják visszajutattni Hulkot a Földre. Ha megtalálják a módját, akkor természetesen el is kísérik, amivel Thanos figyelmét is felkeltik és bumm.. Bosszúállók 3.

Érdekes spekuláció és nem is hangzik rosszul, de természetesen egyelőre mindezt csupán pletykaként kezeljétek és senki se vegye készpénznek.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.