Hirdetés

Hulk Hogan a Feláldozhatók 3-ban?

|

A volt pankrátor, színész és a közelmúltban 18+-os videójával a bulvár középpontjába kerülő Hulk Hogan egy rádió interjú során azt mondta, hogy szeretne szerepelni a Feláldozhatók 3. részében.

Hirdetés

Az egyik az,hogy bejelentette, hogy szeretne szerepelni a Feláldozhatók 3.-ban. Sylvester Stallone jó barátja, így nem lenne meglepő, ha tényleg kapna egy szerepet. A második dologként hozzátette, hogy elutasította az 1993-as Robin Hood: Men in Tights és a Hegylakó főszerepét. A harmadik dolog pedig az, hogy fel volt háborodva,mert (ő szerinte) Darren Aronofsky megígérte neki, hogy megkapja "A pankrátor" című film főszerepét, de végül Mickey Rourke mellett döntött. A rendező twitteren megcáfolta, hogy nem volt ilyen megállapodás, Hogan hazudik, mert ő egyből Rourke-nak szánta a szerepet.

Szerintetek ki hazudik? Szeretnétek látni Hogan-t a Feláldozhatók 3-ban? 

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.