Hirdetés

Hulk - másképp, mint eddig!

|

A 2012-re tervezett Bosszú Angyalaiban mint nevezetes karakter, a hihetetlen Hulk is tiszteletét teszi, de nem az előző két filmben alkalmazott CGI-vel keltik életre...

Hirdetés

Eric Bana játékát sokan kritizálták a Hulk alapművében, de azt kell mondjam, hogy nem volt az rossz, az Edward Norton -féle kiadás pedig egy fokkal jobb.

A Joss Whedon rendezte Bosszú Angyalaiban is jelen lesz Hulk, de az eddigi megjelenítésekkel ellentétben (ahol majdnem 100%-osan CGI-vel oldották meg a kinézetét) itt nem CGI technikát, hanem motion-capture-t használnaj majd, azt a fajtát, amelyet az Avatar tekintetében is.

Mark Ruffalo minap interjút adott a Vulture magazinnak, és akkor pletykálta el, hogy olyat visz véghez, amilyet eddig csak Bill Bixby tudott nyújtani a hasonló nevű sorozatban. Ő maga formálja tehát meg Hulk-ot, és a motion-capture segítségével kölcsönzik neki a romlott színt, meg az 5x5-ös kerületet. Ruffalo egyébként örvendezve újságolta mindezt, rendkívül boldog, hogy egy ilyen forgatás, ilyen technika részese lehet, szórakoztató dolognak találja az egészet. Egyértelmű, hogy az, kedves Mark...


Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.