Hirdetés

Hulk nem egyenlő Edward Norton-nal

|

A Marvel egyik igazgatója, Kevin Feige némileg tudákolékosan fejtette ki saját szempontja alapján, hogy a The Avengers történetében helyet kap Hulk... csak nem Edward Norton személyében.

Hirdetés

Norton bezzeg a Marvel, és a The Avengers kedvéért úgy alakította idei naptárát, hogy beleférjen a filmben alakított cameo szerep, és a forgatás is, de a mellékelt ábra azt bizonyítja, nem lesz rá szükség.

A Marvel kerek perec közölte a színésszel, hogy nem tartanak igényt a szolgálataira, de azt továbbra sem tagadják, hogy Hulk benne lesz a The Avengers mozikban. Már csak egy dolgot nem értek... ha az összes többi karakter (Vasember, Amerika kapitány, Thor, stb.) külön filmben játszott színésze ugyanaz lesz itt is, akkor Norton miért nem maradhatott meg Hulk-nak? Rejtély a köbön...

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.