Hirdetés

Húzzák az agyunkat Az éhezők viadala: Énekesmadarak ​és kígyók balladája teaserével

|

Nyúlfarknyi kedvcsináló érkezett Az éhezők viadala előzményfilmjéhez.

Hirdetés

Bár még másfél évre van Az éhezők viadala előzményeit bemutató történet, Az éhezők viadala: Énekesmadarak ​és kígyók balladája, ez nem akadályozta meg abban a Lionsgate stúdiót, hogy a minap közzétegye az első rövid kis teaser videót a filmről. Ebből ugyan sok nem derül még ki, de hivatalosan is megerősítésre került a premierdátuma, valamint a logót is megkaptuk, amely havas tájat és környezetet sejtet.

Hirdetés

A történet (mely 64 évvel játszódik Katniss Everdeen felemelkedése előtt) egyik főszereplője az ekkor még csak 18 éves Coriolanus Snow - a későbbi Snow elnök -, aki azt a feladatot kapja, hogy mentorként segítse egy fiatal, 12. körzetből származó lány, Lucy Gray Baird felkészülését a tizedik jubileumi éhezők viadalára. A fiatal Snow-t ezúttal Tom Blyth, míg Lucy Bairdet Rachel Zegler (West Side Story) kelti életre. Egy ideig pedig még be kell érnünk az alábbi teaserrel: 

Az éhezők viadala: Énekesmadarak ​és kígyók balladája 2023. november 17-én érkezik a mozikba.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.