Hirdetés

Megtalálták Az éhezők viadala előzményfilm főszereplőjét

|

Egy feltörekvő fiatal színésznőre esett a választás.

Hirdetés

Májusban derült ki, hogy mikor nézhetjük a mozikban Susan Collins nagy sikerű regénye alapján készült Az éhezők viadala előzményfilmjét, mely 64 évvel játszódik majd Katniss Everdeen története előtt. Ez idáig viszont nem lehetett tudni, hogy ki alakíthatja majd a sztori főszereplőjét. Nemrég azonban végre erről is lehullt a lepel, és kiderült, hogy a feltörekvő tehetség, Rachel Zegler kapta meg Lucy Gray Baird szerepét.

Hirdetés

A szemtelenül fiatal, 21 éves Zegler alig egy éve robbant be a köztudatba, amikor teljesen ismeretlenként, első filmes munkájaként kapta meg Steven Spielberg West Side Story-jának a főszerepét. A színésznő azonban nem roppant meg a hirtelen jött hírnév és feladat alatt, élt a Spielberg adta lehetőséggel, és remekül alakított a filmben. Azóta pedig erősen felfelé ível a karrierje: fontos szerepben feltűnik majd a Shazam! Fury of the Gods-ban, valamint az Apple TV+ ra készülő animációs filmben, a Spellboundban, illetve ő alakítja majd a Disney új Hófehérkéjében a címszereplőt, és most Az éhezők viadala előzményfilmhez csatlakozhatott.

A 2020-ban megjelent regény (amely a film alapját is szolgálja) egyik főszereplője az ekkor még mindössze 18 éves Coriolanus Snow - a későbbi Snow elnök, akit az eredeti trilógiában Donald Sutherland, most pedig Tom Blyth alakít majd -, aki azt a feladatot kapja, hogy mentorként segítse egy fiatal, 12. körzetből származó lány, Lucy Gray Baird felkészülését a tizedik jubileumi éhezők viadalára. 

A The Ballad of Songbirds and Snakes (magyar címén Az éhezők viadala: Énekesmadarak ​és kígyók balladája) 2023. november 17-én érkezik a mozikba.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.