Hirdetés

Ian McShane csatlakozott a Hellboy rebootjához

|

A brit veterán az egyik kulcsszerepet kapta meg Neill Marshall rebootjában.

Hirdetés

A Hellboy: Rise of the Blood Queen biztosan halad a cél felé. A Neill Marshall által rebootolt képregényfilmben eddig csak David Harbour főszerepében lehetettünk biztosak, de most egy újabb nem elhanyagolható név csatlakozott a stábhoz, és remélhetőleg lassan szállingóznak majd a további castinghírek is.

Hirdetés

A THR szerint Ian McShane Professor Trevor "Broom" Bruttenholm szerepében fog tetszelegni, amit korábban Guillermo del Toro filmjében Sir John Hurt alakított. Ő a vezetője a Paranormális Kutatás és Védelem Hivatalának, és Pokolfajzat megmentése után egyfajta apafigurája volt a lénynek. Az még kérdéses, hogy Marshall ugyanazt a sorsot szánja-e Broomnak, mint del Toro, ugyanis az új direktor leszögezte, hogy kicsit eltérőbb történetet fog a vászonra vinni, mint elődje.

A tervek szerint a filmet szeptemberben kezdik el fogatni az Egyesült Királyságban és Bulgáriában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.