Hirdetés

Idén már foroghat a Valami Amerika 3

|

Az Üvegtigris után újabb komédia bővül trilógiává.

Hirdetés

Herendi Gábor 2002-ben bemutatott Valami Amerika című filmje szép kis közönségsikert ért el, ami nem maradt következmények nélkül - néhány évre rá, 2008-ban el is készítették a folytatást. A szereplőgárda javarésze megmaradt (Szabó Győző, Pindroch Csaba, Hujber Ferenc), de újak is csatlakoztak és a költségvetés is megnőtt. Valahogy adta magát, hogy az Üvegtigris után ismét legyen egy trilógiává duzzasztott komédiánk.

Hirdetés

A magának egyre több és több nézőt bekasszírozó Kincsem után Herendi Gábor igazán szerencsésnek érezheti magát, amire csak rádob egy lapáttal az, hogy idén júliusban már megkezdődhet a Valami Amerika 3 forgatása, de a tervek szerint februárban nézhetjük is a nagy vásznon. A Filmalap Filmszakmai Döntőbizottsága 480 millió forinttal szavazta meg bizalmát a projekt felé. (Összehasonlításként álljon itt az, hogy a Kincsem hárommilliárd forintból készült el.)

Herendi Gábor a film forgatókönyvét a Kaméleont, a Valami Amerika második részét, illetve a Szabadság, szerelem című filmeket is jegyző Divinyi Rékával közösen veti papírra, remélhetőleg folytatva azt az igényességet, amit a rendező a kritikusunk szerint a Kincsemmel remekül abszolvált.

Ami a színészi felhozatalt illeti, a már említett Győző-Hujber-Pindroch triumvirátus mellett láthatjuk Szervét Tibort, Ónodi Esztert, Oroszlán Szonját, Tompos Kátyát, Thuróczy Szabolcsot és Csuja Imrét is (ők ugye már visszatérő tagok), de vélhetően nem kell tartanunk attól, hogy az első két rész egy újramelegített változatát nézzük majd, szóval új tagokkal is kell számolnunk és egy új, feltételezhetően releváns történettel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.