Hirdetés

Idén nyáron folytatódhat a Primal

|

Genndy Tartakovsky prehisztorikus túlélő szériája hamarosan visszatér az Adult Swimre.

Hirdetés

Mindenki bizakodó volt, amikor először bejelentésre került Genndy Tartakovsky visszatérése a televíziós közegbe: ez lett végül a számításainkat is felülmúló Primal, amiről a kritikánkban részletesen leírtuk, miért is imádtuk annyira. Az őskori emberre hajazó Spear (Lándzsa), illetve húsevő dinoszaurusz pajtija, Fang (Agyar) véres és izgalmas kalandokon keresztül mélyítik el kapcsolatukat, mígnem az évadfináléra egy potenciális új taggal bővülhetne a csapat, csakhogy a Mira nevű ősasszonyt titokzatos figurák rabolják el.

Hirdetés

A széria követői 2020 ősze óta várják, hogy valami konkrétumot kapjanak a folytatásról, ami most végre megérkezett: már csak idén nyárig kell várnunk a második évadra. Tartakovsky azt is megosztotta a bejelentéskor, hogy a soron következő szezon lényegében az előző évadfinálé második részének illik majd be, azaz várhatóan Mira visszaszerzése lesz a folytatás központi témája. Tartakovsky emellett még kiemelte, hogy még több kísérletezésre, és még több emlékezetes jelenetre lehet majd számítani.

Mi már alig várjuk a Primal második szezonját - és Ti?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.