Hirdetés

Idina Menzel bármikor készen áll egy új Jégvarázsra

|

Egyelőre azonban még sokat kell várni a harmadik részre.

Hirdetés

A Jégvarázs a Walt Disney azon kevés rajzfilmjeinek egyike a 2010-es évekből, melyek rövid idő alatt elérték a kultstátuszt köszönhetően a fülbemászó zenés betétdaloknak. A 2013-as első részt 2019-ben követte a folytatás és a filmek Elsája, azaz Idina Menzel a People magazinnak fejtette ki reményét, hogy hamarosan a harmadik részen is elkezdhessenek dolgozni.

Hirdetés

Menzel a következőket mondta: 

"Remélem, hogy már dolgoznak rajta, de egyébként nem tudom. Bármikor elvállalom, hiszen lehetek 80 éves is, aki egy 15 éves lányt játszik el - akinek egyébként csodálatos karjai vannak, amit egyszerűen imádok benne."

A Jégvarázs franchise a közvetlen folytatás mellett két rajzfilmsorozattal, illetve több rövidfilmmel bővítette a világát, úgyhogy aki esetleg nem bírna várakozni, az az Olaf Presents vagy az At Home with Olaf című szériákkal vigasztalódhat. Figyelembe véve a Disney jelenleg ismert rajzfilmes menetrendjét azonban az rajzolódik ki, hogy a harmadik rész előtt is legalább 5-6 évet kell várnunk az előző film debütálásához képest.

Szerintetek kell még egy Jégvarázs film?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.