Hirdetés

Idővel antológiasorozat válhat a Primalből

|

Genndy Tartakovsky egy korokon átívelő szériát lát maga előtt.

Hirdetés

A héten elrajtolt a Primal második évada, az első két rész már a magyar HBO Maxon is megtekinthető, ami alapján ismét egy véres és megrázó kaland vár ősemberünkre, valamint dinó szövetségesére. Bár az új részek az első évad közvetlen folytatásai, Genndy Tartakovsky, a széria készítője már egy sokkal grandiózusabb és hosszabbtávú célt tűzött ki maga elé.

Hirdetés

Ekképpen beszélt a terveiről: 

"A nagy ötlet, hogy a Primalből végül egy brand lesz. Ez egy zsigeri, érzelmes, nyers, minimális dialógusú, művészi brand. Aztán ezt a brandet lehet majd idegen lények vagy akár a második világháború köré fonni. Meglátjuk, hogy bárkit érdekelne-e ez."

A Primal nagy erénye, hogy mindenféle értelmezhető dialógus nélkül képes egy érzelmes, de egyben erőszakos történetet elmesélni a gyászról, illetve a baráti szövetségekről. Ez az alapkoncepció leginkább ebben a fikciós őskorban állta meg a helyét, de bízunk Tartakovskyban, hogy akár más alaphelyzetből is ki tudna hozni valami hasonló csodát. Eddig igazából nem nagyon nyúlt félre a szakember.

Ti milyen settingben néznétek még Primal évadot?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.