Hirdetés

Időzsaru remake várható!

|

Jean-Claude Van Damme 94-es klasszikusa a sokak szerint balta arcú színész azon filmjei közé tartozott, amelyet a mai napig elővesznek, emlegetnek. Vajon megismételhető ez?

Hirdetés

1994-ben jött ki az Időzsaru című sci-fi Jean-Claude Van Damme hathatós közreműködésével, és világviszonylatban is sikeresnek számított, talán Van Damme filmes pályájának legnépszerűbb részét hozta vele össze.

A Dark Horse akkoriban a saját birtokában levő képregényből hozta össze a projektet, és 1-2 éve azt pletykálták média berkekben, hogy ismét szeretnének valamilyen formában hozzányúlni. Itt jön képbe az, ami néhányunkat forró vízként ér: nem folytatás, nem előzmény, hanem remake érkezik a filmből, Van Damme nélkül!

Az akciószínész ugyan bejelentkezett a stúdiónál érdeklődést mutatva az újragondolás iránt, de a producer bácsik kitessékelték azt hangoztatva, hogy ez egy feldolgozás, az eredeti főszereplő nem lehet benne. Nem mellesleg nagyon ráálltak a munkálatokra, bizonyos forrásk azt engedik sejtetni, hogy 2012-ben már premiert emlegetnek.

Időzsaru, Van Damme nélkül, két év múlva, ennyi lett, maradhat?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.