Hirdetés

Idris Elba, Kristofer Hivju és Olga Kurylenko is elkapta a koronavírust

|

Újabb színészek fertőződtek meg.

Hirdetés

Nem válogat a koronavírus: Tom Hanks és felesége után újabb hollywoodi színészek, név szerint Olga Kurylenko, Idris Elba és Kristofer Hivju fertőződtek meg a betegséggel.

Hirdetés

Az ukrán születésű Kurylenko, akit leginkább A Quantum csendjéből és a Feledésből ismerhetünk, Instagram-oldalán tudatta a követőivel, hogy elkapta a vírust.

"A saját házam rabja lettem, miután pozitív eredményt mutatott a koronavírus-tesztem. Éppenséggel lassan már egy hete rosszul érzem magam. Láz és kimerültség - ezek a főbb tüneteim. Vigyázzatok magatokra, és vegyétek komolyan ezt az egészet!"

Nem sokkal utána a Marvel-filmek Heimdallja, a Luther-sorozat sztárja, valamint a Halálos iramban: Hobbs & Shaw főgonosza jelentette be a Twitteren, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje. A londoni születésű színész elmondása szerint jól van, és egyelőre nincsenek tünetei. Azért döntött a koronavírus-teszt mellett, mert a napokban kapcsolatba került egy olyan személlyel, akiről később kiderült, hogy koronavírusos. Emiatt pedig a feleségével önkéntes karanténba vonult, hogy ne terjesszék tovább a fertőzést.

Legutóbb pedig a Trónok harca Tormundja tudatta a nagyvilággal, hogy megfertőződött a betegséggel. A norvég színésznek csupán megfázásos tünetei vannak, ezért a családjával együtt azonnal karanténba vonult, és Instagram bejegyzésében arra kér mindenkit, hogy mossanak gyakran kezet, és maradjanak otthon. Mivel legközelebb a Vaják második évadában fog szerepelni, a Netflix is szigorú lépésekre kényszerült a forgatás stábjával kapcsolatban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Greetings from Norway! Sorry to say that I, today, have tested positive for COVID19, Corona virus. My familiy and I are self-isolating at home for as long as it takes. We are in good health - I only have mild symptoms of a cold. There are people at higher risk for who this virus might be a devastating diagnosis, so I urge all of you to be extremely careful; wash your hands, keep 1,5 meters distance from others, go in quarantine; just do everything you can to stop the virus from spreading. Together we can fight this virus and avert a crisis at our hospitals. Please take care of each other, keep your distance, and stay healthy! Please visit your country's Center for Disease Control's website, and follow the regulations for staying safe and protecting not just yourselves, but our entire community, and especially those at risk like the elderly and people with pre-existing conditions. @grymolvaerhivju #fightcorona #solidarity #takecare #folkehelseinstituttet Thanks to @panoramaagency

Kristofer Hivju (@khivju) által megosztott bejegyzés,

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.