Hirdetés

Idris Elbát kikosarazta az NBA-legenda

|

Michael Jordan nem kért Elba életrajzi elképzeléséből.

Hirdetés

Mostanság megszaporodtak a legendás sportolókról készült életrajzi filmek - elég csak a tavalyi Richard királyra gondolni, mely Will Smith számára egyenesen Oscar-díjat jelentett. Ám akadnak olyan sportolók is, akik egyelőre nem kérnek a hollywoodi promócióból, és köztük található Michael Jordan is, az NBA, vagyis a kosárlabdavilág legendás játékosa.

Hirdetés

Idris Elba osztotta meg a Sneaker Shopping című podcastben, hogy korábban már felkereste Jordant azzal az elképzeléssel, hogy szívesen eljátszaná őt egy életrajzi filmben, ám Elbát gyorsan kikosarazta az NBA-legenda, mondván még nem áll készen erre. Elba azt is kifejtette, hogy nem a kosárlabdás pályafutását, hanem az üzletemberi oldalát mutatta volna be a koncepciója, ám ez sem hatotta meg Jordant.

Elba egyelőre abba tud kapaszkodni, hogy Jordan "még nem áll készen erre", tehát egy kiskaput nyitva hagyott a koncepció egy későbbi megvalósulásához. Viszont, hogy mégis mikor érik meg Jordan erre a gondolatra, azt csakis ő tudja.

Ti megnéznétek egy életrajzi filmet Michael Jordanről?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.