Hirdetés

Sokkal hagyományosabb Batmant kapunk Az igazság ligájában

|

Ben Affleck elárult néhány érdekességet a karakteréről.

Hirdetés

Az Entertainment Weekly-nek adott interjújában a DC Bővített Univerzumának Batmanét alakító Ben Affleck a november 17-én érkező Igazság Ligájáról beszélt, azon belül is karakteréről, és annak kissé másfajta megközelítéséről. Ez minden bizonnyal a képregényrajongók számára lehet jó hír, ugyanis a színész azt ígéri, hogy ezúttal egy klasszikusabb oldaláról fogjuk látni a köpenyes igazságosztót. 

Hirdetés

A Batman Superman ellen egy kicsit elrugaszkodott a hagyományos Batmantől. Hatalmas harag uralkodott benne, amely Superman felé irányul, hiszen kollégái a Superman Zod elleni összecsapás során haltak meg. Nagyon dühös volt, kissé irracionális módon. Ez egy sokkal klasszikusabb Batman. Hősies. A maga módját intézi a dolgait, de megmenteni akarja az embereket, segíteni szeretne nekik. Ez jobban passzol a kánonhoz, ahogy általában ábrázolják a karaktert, akár az Igazság Ligája képregényekben is. Ez az a Batman, aki visszaköszön egy átlagos füzet lapjain.

Olyan pozícióba kerül, amit jól át kell gondolnia, meg kell találnia másokat, meg kell győznie őket arról, hogy tegyenek valamit. A film drámájának egyik fontos kérdése, hogy a csapat összeáll-e végül. Nagyon különbözik a korábbi produkcióktól. Valójában ez egyfajta történet a többoldalúságról. Nem rossz téma!

Az Igazság Ligája 2017. november 17-én mutatkozik be a mozikban Zack Snyder rendezésében, főbb szerepekben pedig feltűnik Ben Affleck (Batman), Gal Gadot (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman), Ezra Miller (Flash), Ray Fisher (Cyborg), Henry Cavill (Superman), Amy Adams (Luis Lane), Willem Dafoe (Nuidis Vulko), J.K. Simmons (Gordon felügyelő), Amber Heard (Mera) és Jeremy Irons (Alfred). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.