Hirdetés

Az Igazság Ligája a Batman Superman ellen közvetlen folytatása lesz

|

Illetve újabb pletykák az utóforgatások kapcsán.

Hirdetés

Egyre közelebb vagyunk az Igazság Ligája november közepén esedékes hazai bemutatójához, ami egy teljes évre az utolsó film lesz a DC Bővített Univerzumában. A We Got This Covered szerint a Total Film magazin legfrissebb kiadványában egy meglehetősen tartalmas értekezés is olvasható a szóban forgó produkcióról, ahol a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala közvetlen folytatásaként írják le: A Superman halála miatt gyászban osztozó Batmannek és Wonder Woman-nek az ellenséges Steppenwolf megjelenésével össze kell állítania egy csapatot. 

Hirdetés

Nagy meglepetésnek ez nem számít, de csak tovább bizonyítja, hogy Superman a film felénél előbb gyanúsan nem fogja tiszteletét tenni. A Superhero News pedig egy olyan pletykával rukkolt elő, miszerint a hónapok óta tartó utóforgatások Joss Whedon-nal egyáltalán nem változtatnak semmi jelentőset, minden pontosan a tervek szerint alakul, és az egyetlen oka, amiért ennyire elhúzódott, az a színészek egyéb elfoglaltságai. Mivel megoszlanak az emberek ezzel a kérdéssel kapcsolatban, mindenki máshogy fogadja, hogy Snyder munkája marad úgy, ahogy van, Whedon csak a hangnemen csiszol egy kicsit, illetve korábbi jelenetek átalakítása helyett újakat készít a filmhez. 

Ember legyen a talpán, aki az érintetteket leszámítva el tud menni rajta, hogy mi zajlik valójában az Igazság Ligája színfalai mögött, de jelen állás szerint az elég hosszúra nyúló utómunkák semmi rosszat nem jelentenek, talán éppen ellenkezőleg. Mindenesetre jobb lesz belehúzni, hiszen hamarosan rákapcsol a marketinggépezet és megérkezik az év egyik legvegyesebb érzelmekkel várt szuperhősmozija, amin elég sok múlik a Warner Bros. számára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.