Hirdetés

Befutottak az Igazság Ligája első értékelései

|

Lássuk, hogy mit mondanak a kritikusok az Igazság Ligájáról!

Hirdetés

Már egy hét sincs hátra, hogy az Igazság Ligája végre megérkezzen a mozikba. A DC Bővített Univerzumához tartozó filmek bőven kaptak már hideget és meleget is egyaránt az elmúlt évek során, így ott lebeg a legújabb alkotás felett a hatalmas kérdőjel, hogy itt vajon melyik irányba fog billenni az a bizonyos mérleg?

Hirdetés

A hivatalos kritikákon ugyan szerdáig még érvényben van az embargó, de elsődleges reakcióikat már megoszthatták a világgal azok, akiknek már levetítették a filmet. A kritikusok többsége élt is ezzel a lehetőséggel és Twitteren közzétette rövid értékelését. Nézzük mit mondtak a filmről:

"Láttam az Igazság Ligáját! Itt van mit gondolok. Rengeteg mindenen változtatnék, de lényegében jól szórakoztam! Öröm volt látni a csapat összeállását. Ezra Miller lopja el a showt, Wonder Woman pedig tökéletes."
- Jenna Busch

"Na, itt jön... Az Igazság Ligája nagyon vékony és néhol igencsak gyenge a CG, de van szíve és egy olyan pozitív kisugárzása, amitől működik. Mindent egybe véve, jól szórakoztam és alig várom, hogy többet láthassam ezeket a karaktereket."
- Perri Nemiroff

"Szóval láttam az Igazság Ligáját, kétszer. Még mindig embargó alatt van, de: Ez egy szórakoztató szuperhősfilm. Vicces, de mégis egy hősies kaland. Egy Justice League: Unlimited epizódra emlékeztet. A hősök közti kapcsolat szerethető, de van egy kis gond a főgonosszal (nem nagyobb, mint a Marvelnél)."
- Aaron Sagers

"Az Igazság Ligája rendben van. Összefüggőbb és kevésbé tér el a megszokottól, mint a Batman v Superman (amit egyébként imádtam), és próbálja felvilágosítani a sötét és zord DC univerzumot. Vannak benne poénok meg minden!"
- Angie J. Han

"Az Igazság Ligája egy mókás, göröngyös utazás, ami sikeresnek mondható karakterek terén, de kudarcnak a narratíva szempontjából. A vegyes kivitelezést a színészek mentik meg, akik képesek a hiányosságok fölé emelkedni és egy megnyerő, vicces, reményteli, de mégsem hibátlan filmmel bővítik a DC univerzumot."
- Paul Shirey

"Azt hiszem, ha azért mész megnézni az Igazság Ligáját, hogy láthasd a kedvenc DC-s hőseidet a legjobb és legvagányabb formájukban, akkor nem fogsz csalódni. Rengeteg akció, és rengeteg szuperhősködő szuperhős."
- Erik Davis

"Az Igazság Ligája okés! Szórakoztató. A karakterek élvezhetőek és a színészek között is működik a kémia. Többet szeretnék még belőlük látni. A látvány olyan, mint egy Snyder filmé, de úgy hangzik és játszódik, mint egy Whedon mozi. Viszont sok hibája is van, amelyekre akkor térek ki, ha már nem lesz embargó, de a jó hír az, hogy az Igazság Ligája elszórakoztat. Ha rossz szájízed volt a BvS után, akkor vedd úgy, hogy az Igazság Ligája tiszta vizet önt a pohárba."
- Jim Vejovoda

"IGAZSÁG LIGÁJA! Rendben van. A narratívája egy káosz, a tétek nem működnek és a gonosz sem túl jó. VISZONT, a hősök nagyszerűek, viccesek és van néhány meglepően hatásos karakterpillanat. Nem imádtam a filmet, de volt benne elég jó dolog ahhoz, hogy izgatottan várjam a jövőt".
- Germain Lussier

"Az Igazság Ligája jobb, mint vártam, de akkor sem egy hazafutás. A csapat közti interakció nagyon jó. A film jó irányba indítja el a DCBU-t. A showt Flash és Aquaman lopták el, viszont Cyborg és a főgonosz gyenge szemei voltak a láncnak."
- Peter Sciretta

"Az Igazság Ligája szilárd szórakozást nyújt a hibái ellenére. Valami különös alkímiát alkalmaztak, ami jobban működik, mint kellene. A történet hiányos, de a Liga nagyszerű és öröm őket együtt látni akcióban. Természetesen most is Wonder Woman az ász."
- Haleigh Foutch

"A rossz: az Igazság Ligája gyorsan átszalad a fő történeten, a főgonosza pedig leegyszerűsített és felejthető.
A jövő: az Igazság Ligája egy új korszak kezdete a hősök számára és remek induló platformként szolgál ehhez, még akkor is, ha az újabb karaktereknek nem ártott volna először egy-egy eredettörténet."
- Rob Keyes

"Semmi sem menthette meg az Igazság Ligáját a saját hangos, rusnya és tapadós önmagától. Sem Wonder Woman, sem a széles-szemű Ezra Miller, sem pedig Joss Whedon gyors lerombolása majd újjáépítése. Henry Cavill bajusza pedig egy valós probléma, nagyon fura arcot adtak neki. Hát srácok, ez egy kemény menet."
- Josh L. Dickey

"Boldog vagyok, hogy azt mondhatom, az Igazság Ligája igazán szórakoztató. Nem tökéletes és megvannak a hibái, de a film végére nagyon is a szíveden fogod viselni ezeket a karaktereket. Emellett NAGYON vicces is, gyakran egészen váratlan módokon."
- Terri Schwartz

"A Wonder Womannél nem jobb, de a BvS-nél igen. A feminizmus a DC új formulája? Erős Diana. Erős Lois. Cool Mera. Vicces, de nem bolondosan. Egy jó film. 8/10."
- Scandalouswomen

"Különös módon az Igazság Ligája inkább hasonlít az elmúlt évek animációs DC filmjeire, mint a DC élőszereplős alkotásaira. Hogy ez mennyire jön be nektek, az attól függ, hogy mit gondoltok a DC animációkról. Olykor nehézkes és kiegyenlítetlen, de telibe találja a karaktereket és remek szórakozást biztosít. Egy apró, de nagyon fontos lépés ez előre. Tetszik."
- Conner Schwerdtfeger

"Az Igazság Ligája jó volt és szórakozató. Nem csak a rajongóknál, hanem az átlag nézőknél is népszerű lesz."
- Mark Hughes

"Azok az emberek, akik eddig a DC filmek sötétségére panaszkodtak, most megláthatják a fényt."
- Steven Wintraub

"A lényeg: az Igazság Ligája király! Zack Snyder filmje tele van olyan pillanatokkal, amik megsirattatták a geek szívemet. Amikor egy akció jelenet/hős momentum becsapódik, akkor a film teljes gőzzel nyomja neki előre. Még mindig imádom Affleck Batmanjét. Ő a kedvencem Keaton óta."
- Kevin McCarthy

"Az Igazság Ligája nem tökéletes film. A történetének megvannak a hibái és csak egy egyszerű CG főgonosza van. DE, ami fontosabb az az, hogy nem szúrta el a hősöket. A Liga minden tagja fantasztikus és nehéz lenne kedvencet választani. Nagyon szórakoztató, az elejétől a végéig."
- Brandon Davis

Ezt a rengeteg értékelést megvizsgálva leszűrhetjük azt, hogy az Igazság Ligája egy nagyon is élvezhető szuperhősfilm lesz, amelyben élvezet lesz nézni a hősöket, még ha ez egy kicsit a történet rovására is megy. Hogy végül mi milyen verdiktet mondunk ki a film felett az jövőhéten kiderül, szóval ha kíváncsiak vagytok, akkor ne feletsetek el visszanézni a kritikánkért!

Az Igazság Ligája 2017. novemeber 16-án kerül a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.