Hirdetés

Igazság Ligája - Gordon felügyelő durván kigyúrta magát

|

J.K. Simmons komolyan veszi a felkészülést az Igazság Ligája filmre, olyannyira, hogy az ő Gordonja még Batmannel is képes lenne felvenni a harcot puszta kézzel.

Hirdetés

Kíváncsian várjuk, hogy az igencsak megosztóra sikerült Batman Superman ellen után Zack Snyder milyen minőségű Igazság Ligája filmet készít Chris Terrio forgatókönyve alapján, de azt már most elkönyvelhetjük, hogy J.K. Simmons castingolása igazi főnyeremény volt. 

Hirdetés

Már a bejelentésekor sejtettük, hogy Simmons egy olyan James Gordont mutat be nekünk, akit valóban kemény fából faragtak, egy Instagramra felkerült fotó alapján viszont azt is megmerjük kockáztatni, hogy talán még Bruce Wayne sem merne belekötni a felügyelőbe. A színész ugyanis javában edz az Igazság Ligája filmre Aaron Williamsonnel (katona, testépítő, kaszkadőr és színész - ő játszotta a fiatal T-800-asat a Terminator: Genisysben), aki feltöltötte az alábbi fotót az éppen keményen gyúró Simmonsról: 

Williamson rávilágít, hogy ilyenkor gyakran elfelejti Simmons életkorát (61 éves) és a végletekig tiszteli őt. Mi is így vagyunk ezzel, hiszen a leendő Gordon valószínűleg a szerkesztőséget fél kézzel csomagolná össze, a másikkal pedig szkanderozna Supermannel.

Az Igazság Ligája mozi a tervek szerint 2017. november 17-én mutatkozik be külföldön, mi pedig már alig várjuk, hogy láthassuk az Oscar-díjas színészt a szerepben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.